31. 10. 2016

Velveteen

Velvet, Velvet Dress, Velvet Trend, Red Velvet, Velvet Fashion, Celine Ankle Boots, Chanel Bag, Amanda Shadforth, Oracle FoxVelvet, Velvet Dress, Velvet Trend, Red Velvet, Velvet Fashion, Celine Ankle Boots, Chanel Bag, Amanda Shadforth, Oracle FoxVelvet, Velvet Dress, Velvet Trend, Red Velvet, Velvet Fashion, Celine Ankle Boots, Chanel Bag, Amanda Shadforth, Oracle FoxVelvet, Velvet Dress, Velvet Trend, Red Velvet, Velvet Fashion, Celine Ankle Boots, Chanel Bag, Amanda Shadforth, Oracle FoxVelvet, Velvet Dress, Velvet Trend, Red Velvet, Velvet Fashion, Celine Ankle Boots, Chanel Bag, Amanda Shadforth, Oracle Fox

There’s only one thing that you need to have on your agenda right now other than your morning coffee and that’s velvet ..

black t-shirt: Current/Elliott .  red velvet dress: Shakuhachi or Ellery   .  black ankle boots: Celine  .  sunglasses: Celine  .  clutch: Chanel 

SHOP LI-FI OPTIONS HERE:

0 0 0 0

Related Posts